24 Eylül 2012

31 Day Challenge - Day 23 - Inspired by a Movie

Scroll down for English.

31 Day Challenge'a başlarken aklımda olan tek manikür bugünküydü. Harry Potter serisi benim için hayatımın vazgeçilmezlerinden. İlk kitaplarını okumaktan öyle bir ezberlemişim ki hala bazı yerlerini hatırlıyorum:)

Hani normalde çok rahat yaptığınız bir şey çok istediğinizde olmaz ya. Evde öylesine topladığınız saç sevgilinizle buluşmaya giderken asla öyle durmaz mesela. İşte benim için öyle bir gündü bugün. En basit şeyleri bile yapamadım sinirden deliye döndüm:(

Aklımdan onlarca seçenek geçti acaba süpürge mi yapsam, asa mı yapsam..... derken. Ben resimlerde gördüklerinizi seçtim. İşaret parmağımda Ölüm Yadigarlarının simgesi var. Orta parmağımda Harry Potter'ın baş harfleri ve altın Snitch. Yüzük parmağımda Harry'nin çizemediğim gözlüğü ve işaret parmağımda yara izi var.

Keşke sevgime yaraşır bir manikür yapabilseydim:( Yarın 24. günde görüşmek üzere...

Before starting to 31 Day Challenge, this is the only mani that I decided to do. I'm a huge fan of Harry Potter series and it's place in my heart is so big:)

I cannot do a good mani for today and it really disappointed me. Actually I don't know why but the result isn't like what I was going for:( My index finger is Deathly Hollows' sign, middle finger is initials of HP and snitch,my ring finger is glasses of Harry an finally my pinky is Harry's scar. All drawings are made by acrylic paint.

Thank for stopping by! See you in Day 24: Inspired by a Book

2 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...