2 Eylül 2012

31 Day Challenge - Day 2 - Orange Nails

Scroll  down for English.

Turuncunun benim rengim olmadığını daha önce de söylemiştim. Aslında yavruağzı tonlarında bir oje sürüp kaytarıcaktım ama madem bu bir "challenge" bende elimdeki en turuncu ojeyi sürdüm:)

Tabanda 2 kat She 511 var. Normalde baskı yapmak için kullanıyorum ben bu ojeyi. Nedense durdukça gözüm alıştı sevdim :) Yüzük parmağıma da Simply Rins'in tutorial'ındaki Garfield'ı çizdim. Daha doğrusu çizmeye çalıştım. Zaten tombik olan Garfield benim çizimimle iyice tombikleşti. İdare edin artık:)

3. günde sarı tırnaklarla görüşürüz....

I said the orange isn't my color before. So I decided to wear a peachy color for Day 2, but I think that it is a challenge and I should wear orange, a real orange:)

I applied 2 coats of She 511. Normally I used it for stamping. Then on my accent nail I draw Garfield that I saw in Simply Rins' tutorial. I used acrylic paint for design. But I'm not so succesful at  free hand and my Garfield is fatter than it is.

Stay tuned for Day3: Yellow nails. Thanks for stopping by.

8 yorum:

  1. çok güzel olmuşş :) bloğunu severek takip ediyorum ama sık sık içerisindeki bir uzantıdan dolayı zararlı bir site gibi tanınıyor koruma programım tarafından bu nedenle yazdıklarını doya doya okuyamıyorum güvenlik hatası veriyor :(

    YanıtlaSil
  2. @Irmak; Teşekkür ederim, bana çirkin gözükmüşüt halbuki:)
    @Artemis-Tanrica; Çok teşekkür ederim:)
    @serinus, Evet dün birkaç kişide aynı şeyi söyledi bende çıkmıyor uyarı, çözmek için uğraştım ama en sonunda blogrollumu kaldırdım, umarım düzelmiştir:S

    YanıtlaSil
  3. çoook güzel olmuş yaa tebrikler :) ^_^

    YanıtlaSil
  4. cooook begendim cnmm yaaa bnuu senmi cızdin cdden

    YanıtlaSil
  5. @ojedelisi_14, Çok teşekkür ederim<3
    @Ayshenur, Teşekkürler videodaki adımları izleyince çokda zorlanmadım çizerken:)

    YanıtlaSil
  6. düzeldi :) artık girebiliyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...