18 Eylül 2012

31 Day Challenge - Day 17 - Glitter

Scroll down for English.

Merhabalar,
Bugünün teması simli tırnaklardı, nedense bana çok da ilham veren bir gün değildi. Bende elime ilk geçen simli ojeyi sürüverdim.

Beyaz ojenin üzerinde tek kat Alix Avien 301 var. Şişesine bakınca şeffaf bazda kırmızı altıgen pul ve simler var gibi gözüküyor. Ama nasıl bir mantıksa resimlerde de göreceğiniz üzere tabanda grilik var. Sanki içine 2 damla siyah karıştırılmış gibi. Açık rengin üstüne sürünce bence pis gibi bir görüntü oluşturdu:S Üstelik üzerine çabuk kuruyan üst kat geçmeme rağmen kurumak bilmedi. Şişede bu kadar güzel gözükmesine rağmen beni hayal kırıklığına uğrattı. Belki koyu renklerle tekrar deneyebilirim.
Yarın 18. günde görüşmek üzere...

Hi all,
Today's theme is glitter, but I don't have any inspiration for today.So I just wear a glitter and don't add any nail art.

I wear 1 coat of Alix Avien 301 over white polish. It looks like a red glitter in clear base, but not. As you can see in photos, there is some greyness in it:S Also it didn't dry in 1 hour, although I applied fast drying top coat. As a result I don't like this polish, but maybe I'll use it with darker base.

See you in Day 18: Half Moon. Thanks for reading!

2 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...