9 Ekim 2012

Flormar Duo 2x Chrome Collection

Scroll down for English.

Bildiğiniz üzere Flormar yanar-dönerli bir koleksiyon çıkardı: Duo 2x Chrome. Seride 7 adet oje var. Genel olarak beğendim, renk çeşitliliği gayet güzel. Bazı renklerde fırça izi problemi var ama bu tarz ojelerin genel problemi olduğunu düşünüyorum, dikkatli sürülürse sorun olmayacaktır. Bu koleksiyon China Glaze'in bu sene çıkardığı Bohemian koleksiyonuna çok benzeyen renkler içermekte. Serideki ojelerin fiyatları 5TL. Özellikle de China Glaze'in Türkiye'deki fiyatlarına bakacak olursak gayet uygun fiyatlılar. Bence kalitesiyle bu fiyatı hakeden bir seri olmuş. Yakında serinin tüm renklerini göreceksiniz. Siz ne dersiniz beğendiniz mi bu koleksiyonu?

Flormar which is a local brand in Turkey released a new duochrome collection: Duo 2x Chrome. I know some of countries like Spain,Germany etc. have also this brand so I want to swatch them for you. In this collection there are 7 polishes. I like the overall collection wtih color choices. They have brushstroke problem but I think it's a general problem about duochromes. This collection has some dupes from China Glaze's Bohemian Collection. You can see swatches of them soon. What do you think about this collection?

5 yorum:

  1. Hepsi bir arada hoş görünüyor ama mavi harici bana uyan bir renk olmadığı için seride almadım almayı da düşünmüyorum fakat sen güle güle sür inşallah. swatchları bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. 4'ünü edindim ben de. Severek kullanıyorum :)

    http://www.kontesce.blogspot.com/search/label/flormar

    YanıtlaSil
  3. We have it too here in Romania, last week I saw it in the stores, they look very nice!

    YanıtlaSil
  4. hepsini aldım ve sürdüm genel olarak iyiler ve gerçekten de CG nin bohemianına benziyorlar..

    YanıtlaSil
  5. @uzunincekivircikk, Keşke mavisi de yanar döner olsa içlerinde en sıradanı o:( Teşekkürler.
    @Kontes, Güle güle kullan sende:)
    @Manases Andrea, I don't know that Romania has Flormar also:)
    @Audrey, Her rengin yanar dönerini sevmesemde genel olarak bende beğendim:)

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...