2 Ekim 2012

31 Day Challenge - Day 31 - Recreate a Manicure You Love

Scroll down for English.

Herkese merhaba,
Göz açıp kapayıncaya kadar challenge'ın son gününe geldik. Bu 31 gün boyunca çok şey öğrendim, kendimi geliştirdim ve düzenli yazı yazmaya çalıştım. Bazı günler aksaklıklar olsada 31 günde bitirdiğim için kendimle gurur duyuyorum:)

Eveeeet, son günün teması beğendiğimiz bir manikür. İlk gördüğümde bende yapmalıyım dediğim bir manikür var bugün için. İkat manikürü. O ne diyecek olanlara verebileceğim bir cevap yok çünkü tam olarak bende bilmiyorum:) İlham aldığım bloglar Nails by Kayla Shevonne ve Rebecca Likes Nails.

Nedense kullandığım renkleri pek sevmedim,birazda desenleri büyük çizmişim o yüzden pek içime sinmedi ama mutlaka tekrar deneyeceğim.Hergün belirli bir temaya şartlanıp ortaya bir manikür çıkartmak aslında kolayıma gidiyor, beni yazmak için zorluyordu.Keşke bitmeseydi şu challenge:( Bu günlerde yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız,cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.Bir iki gün ara verebilirim ama takipte kalın:)

Hi all,
I still cannot believe that it is the last day of challenge. In this 31 Day Challenge, I learned a lot and tried to get used to write every day. Even though there is some late posts, I finished the challenge in 31 days:)

Yes, today's theme is recreating a manicure you love. For today I inspired by the Ikat print mani of  Nails by Kayla Shevonne and Rebecca Likes Nails

I'm not very pleased with the colors that I used in this mani, but I should improve myself and try this mani  later.
That's the end of the 31 Day Challenge.  Thanks a lot for your lovely comments throughout the challenge<3 See you in new posts, thank for stopping by!

6 yorum:

  1. mükemmeelll çok yeteneklisin

    YanıtlaSil
  2. Awesome! I loved it when Rebecca did this pattern, and I love your rendition of it, too!

    YanıtlaSil
  3. At the first look I tough these are water decals, because they look perfect. After reading your post I was amazed, this design looks stunning and I like the color combo. Btw, great inspiration!

    YanıtlaSil
  4. @esther, Teşekkürler:)
    @The Lacquer Tracker, Thanks a lot:)
    @Manases Andrea, Thank you for your comment<3

    YanıtlaSil
  5. Bu manikürü nasil yaptiginizi aciklayabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  6. @Seyda, Buradaki tutorial'dan yararlanabilirsin: polishandpearls.com/to-ikat-print-nail-art-tutorial/

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...