8 Şubat 2013

Tatil Manikürleri

Herkese merhaba,
Bu yazımda tatildeyken halama ve kuzenime yaptığım manikürleri paylaşmak istiyorum. İkisinin de tırnakları ben gittiğimde kısaydı, haliyle çok detaylı manikürler yapamadım ama yine de sizlerle paylaşmak istedim.


Öncelikle halamın tırnaklarına Revlon Gray Suede uyguladım. Ardından BornPretty Store'dan aldığım zımbalardan yapıştırıp yüzük parmağına da kalp çizdim. Zımbalardan 2'si gecenin ilerleyen saatlerinde düşse de yine de gün boyu sağlam kaldılar:)

Kuzenime de Flormar Matte M10 uygulayıp yüzük parmaklarına bullion denen minik boncuklarla kalp yaptım. O kadar sağlam oldular ki ben bile şaşırdım, duş almasına rağmen 2 gün taş gibi kaldılar. Bu arada bu boncuklardan istiyorsanız Flormar'da çıkartmış, mutlaka bakın.

Diğer günler kuzenime kabile desenli bir manikür ve sünger tekniğini uyguladım.
Beyaz ojenin üzerine siyah ojeyle desenleri çizdim ve top coat uyguladım. Bu sene Aztec de denen bu desenleri çok sık göreceğiz. Çoğu mağazada yerlerini almış bile:)

Son olarak kuzenime Flormar 424 uyguladım. Üzerineyse Flormar 391 ile sünger tekniğini uyguladım. Kısa tırnaklarda da çok güzel duruyor bu teknik, çok beğeniyorum. Bu arada kuzenimin keşfettiği bu pozu çok sevdim , 2 eli birden sergilemek için çok güzel değil mi?

Yakın zamanda kendi yaptığım manikürlerle görüşmek üzere...


2 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...