13 Şubat 2013

Disco Ball

Scroll down for English.

Herkese merhaba;
Tüm tırnaklarıma aynı ojeyi sürünce artuk çok garip geliyor:) Yüzük parmağıma farklı sürmeyi çok seviyorum zaten çoğu manikürümden belli oluyor:)Bu sefer bir farklılık yapıp serçe parmağımı da bu işe bulaştırdım.

Alix Avien 163 benim çok sevdiğim bir oje. Krem yapıda sürülüşü kolay. Kuruma süresi de gayet hızlı. Yalnız beyaz ojelerimden çok şikayetçiyim. Kireç gibi bir yapısı olmayan güzel bir beyaz oje biliyorsanız yorum bırakın lütfen:)

Zamanında Ulus'tan mutlaka bir yerde kullanırım diye bir sürü sim almıştım. Evet hiç bir yerde kullanmadım şimdiye kadar:) Biraz büyük olsalarda bence tırnakta hoş durdular. Süper parlıyorlar tıpkı disco topu gibi:)



Hi all;
I love painting my accent nail in different colors as you can see from my manis. This time I want to add my little finger also:)

Alix Avien 163 is a creme navy blue polish with great formula. It's drying time is perfect. But I'm not pleased with my white polishes. If you know a white polish with good formula, please write a comment:)

I add some hexagon glitters that I bought from a local shop. I like them on my nails,they look like a disco ball:) Thanks for stopping by...

2 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...