24 Kasım 2012

Vampy Glam...

Scroll down for English.

Merhabalar,
Benim için bordonun yeri her zaman ayrıdır:) Seksidir, çekicidir ama en şık kombinde bile yer alabilir. Ben en çok onun vamp havasını severim, bugünkü manikürümde buradan çıktı zaten.

Tabanda 2 kat Ny Beauty NYP19 var. Tam sevdiğim bordo tonu ne kırmızıya kaçıyor ne siyaha. Kuruma hızı beni şaşırttı, üzerine bir şey sürmeme gerek bile kalmadı. Sonrasında üstlerine burada tanıttığım Born Pretty Store zımbalardan yapıştırdım. İncelemek ve satın almak için buraya bakabilirsiniz, %10 indirim için "GTL91" kodunu kullanabilirsiniz.

Herkese mutlu haftasonları..




Hi all,
Burgundy is my favorite color. It looks sexy,glamorous but you can wear it in your most elegant looks also . But I love its vamp look, so you can see its effect on my nails today:)

I applied 2 coats of Ny Beauty NYP19. I'm impressed with its drying time, it's perfect and no need for topcoat. Then I added some  Born Pretty Store  studs that I reviewed  here. If you want to look at and buy these studs you can check  here, don't forget to use %10 discount code "GTL91". Thanks for reading:)

1 yorum:

  1. I love vampies! The combination with the studs looks great :)

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...