1 Haziran 2012

Flormar P28

Scroll down for English.
Merhabalar,
Finallerimin tam ortasındayım:) 4'ü bitti 4'ü beni bekliyor. Bir süre daha aranızda olamayacağım bu yüzden:(

Tırnaklarımda Flormar'ın Pretty serisinden koyu bir mavi var. Üzerinde de Miss Selene'nin miniminnacık ojelerinden 175 numara var. İçinde yanar döner minik simler ve gümüş çubuk simler barındırıyor.

Kısa bir süre sonra görüşmek üzere...


Hello, I'm struggling with my final exams. I took 4 of them but still I have 4 more:( It means I cannot write posts in these days.

Here,I applied 2 coats of Flormar P28. Then I applied  Miss Selene#175. It contains some holographic shimmers and silver bar glitters. Thanks for stopping by!

3 yorum:

  1. anladığım kadarıyla sende ankarada oturuyorsun bısey sormak ıstıyorum bu mıss selene ojesını nerden aldın butun ankarayı taradım nerdeyse ama bı turlu bulamadım cok ıstıyorum o ojelerden cevap verırsen cok sevınırım ıyı gunler:)..

    YanıtlaSil
  2. @Adsız, Karanfilden yukarı çıkarken hemen sağda köşede Hosta var ya onun yanındaki parfümeriden almıştım, ama son gittiğimde yoktu:(

    YanıtlaSil
  3. evet orayı baska bır arkadasta soyledı baktım bende ordada yok bende tunalıdan yukarı cıkarken solda bıtane buyuk parfumerıde var orda buldum ama sadece ıkı tane onlarda guzel renkler dııldı:((

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...