30 Ağustos 2012

Sephora - I Love Matte Khaki

Scroll down for English.

Herkese merhaba,
Bu aralar tırnak etlerim bir garip. Her gün 3-4 defa nemlendiriyorum, geceleri Lemony Flutter kullanıyorum.Fakat hala kıpkırmızı ve soyuluyorlar.Havalardan sanırım, bilemedim:S Bu yüzden pek fazla yazı yazamadım bu aralar.

Tırnaklarımda 2 kat Sephora-I love Matte Khaki var. İçerisinde gümüş, sarı yansımaları bulunan gri alt tonlu soluk bir yeşil bir oje bu. Kuruma hızı çok iyi birini sürüp diğer tırnağa geçtiğimde kurudu:)

Tırnaklarımı törpüye hakim olamadığımdan yanlışlıkla kısalttım:( Ona rağmen ojenin duruşu hoşuma gitti.  Sedefli mat ojelerin kibar bir duruşu var,bu da öyle. Üzerine de dotting tool yardımıyla deseni oluşturdum. Genel olarak hoşuma gitti. Siz de beğendiniz mi?




Hi all,
My cuticles are a bit strange in these days. I moisturize them 3-4 times in a day, applied Lemony Flutter. But still they are red and peel off. I'm not sure but I think the reason is weather:S

Today, I applied 2 coats of Sephora-I love Matte Khaki. It is a gray based pale green with metalic shimmer. The drying time is very good. This color isn't a normal matte, it's a suede finish polish. I'm pleased with all of my Sephora polishes with their color choices, brushes and drying times. Anyway, I did this design with dotting tool,  I think it looks so elegant. Thanks for reading!

3 yorum:

  1. Çok beğendim ben :)
    Bu ojeyi almadığıma çok pişmanım. Benim de ellerim soyuluyor.Sanırım yazla alakalı bir durum.

    YanıtlaSil
  2. @Irmak, Teşekkür ederim, kışın soğuktan çatlar, yazın sıcaktan soyulur üf:S
    @koyukirmizi, Çok teşekkür ederim<3

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...