12 Ağustos 2012

DIY - Colorful Shoes

Scroll down for English.

Aslında uzun zamandır Kendin Yap (DIY) projelerine çok meraklıyım. Annem sağolsun. Dikiş bölümünü bitirip, el işi kurslarını hatmetmiş, ebru da yapan bir ressam kendisi. Böyle becerikli biri evde olunca hangi mağazada ne görsem "Amaaan ben yaparım bunu sana" diyor:) Neyse çok uzatmadan, size ilk projemi göstermek istiyorum.

Resimdeki ayakkabıyı seneler önce almıştım. En fazla 5-6 kere giymişimdir. Sonrasında dolabın köşelerinde bekledi durdu. Geçen gördüm hadi şunu bir renklendireyim dedim.

Aldım elime kumaş boyalarını. Ayakkabının üzerindeki şekilleri rengarenk boyadım. Ardından burun kısmını gümüşe boyadım. Hemde ojeyle:) Alix avien 231 kendisi:) Ardından kenarına renkli kumaşlardan minik bir gül yapıp yapıştırdım.

Ve işte ayakkabımın yeni halinin resimleri. Nasıl olmuş beğendiniz mi? Diy serisinin devamı gelsin mi, beğendiniz mi yazımı söyleyin bakalım.



I'm very curious about DIY projects due to my mother. She graduates from sewing department, also does marbling and she is a painter:) As a result both of us do some diy projects and I want to post them on my blog.

I bought this shoes about 4-5 years ago and didn't put on. Two days ago I saw it and want to color it.

I paint all designs on shoe with colorful fabric paints. Then paint the toe with metallic gray nail polish. Yes, you read true, I paint with polish:) Finally I glued a flower on the corner of shoe.

Do you like my first DIY project? Should I write more posts about this subject?

1 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...