11 Temmuz 2012

Sephora - Amethyst Stiletto

Scroll down for English.

Bu oje Sephora indiriminden aldıklarımdan. Alırken sedefli,sıradan bir mor gibi gelmişti bana. Kırmızısı falan da vardı ama ben almadım. Aaaah ah diyorum şimdi:( Ojenin rengine,kuruma süresine, fırçalarına bayıldım.

Tırnaklarımda gördüğünüz Amethyst Stiletto içinde gümüş simler bulunduran mor bir folyo bitirişli oje. Sephora ojeler değişik fırçalarıyla meşhur. Yayvan, geniş fırçası tek seferde tüm tırnağa sürmeyi sağlıyor. Sadece tek katta opak olan bu ojenin kuruma hızı da mükemmeldi. Diğer renkleri almadığıma yanıyorum.

Yüzük parmağıma da aslında takı süslemek için aldığım bu pulumsu şeylerden yapıştırdım. İnce simlerden değil biraz kalınlar, plastik gibi. O yüzden gösterişli duruyorlar. 1 Tl'ye almıştım bunun kutusunu da diğer renklerinde de almalıyım:)

I bought this polish from Sephora's discount.I thought that it is an ordinary purple polish so I don't buy any colors like that. But I'm soo sorry about it :( I love its color, drying time and brushes.

Amethyst Stiletto is a foil purple polish with silver glitters and shimmers. Sephora polishes are famous with their different brushes. They are so wide that you can apply your polish with one stroke. It is also opaque in one coat and dries in a moment. Good job:) On my ring finger I add some glitters that I normally use to decorate my jewelry. Thanks for stopping by!

12 yorum:

  1. Ben de bu ojeyi bişeye benzetemediğim için almamıştım. Hay kafama tüküreyim ama indirim pazara kadar uzadı diye duymuştum ben =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @youknow, Çok teşekkür ederim:)
    @KeLeBek, Aa umarım öyledir, bütün renklerden almak gerek:)

    YanıtlaSil
  3. This is so pretty!!! :D

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş. tek tırnağa yapılan süslemeleri çok beğeniyorum ^^ Sephora ojeler candır :D Tek sorunları az olmaları ama :(

    YanıtlaSil
  5. @Ashesela, Thank you:)
    @Irmak, Üşengeçlikten tek tırnağıma yapmıştım:D Teşekkürler):

    YanıtlaSil
  6. Blogun çooook cicii :)
    Pulları nerden aldın acaba adresi alabilir miyim istanbuldaysan ?

    www.nzlsyn.blogspot.com
    ben de bekleriiim :)

    YanıtlaSil
  7. @★nasli_, Teşekkür ederim:) Ankaradan aldım maalesef

    YanıtlaSil
  8. Ankarada nereden aldııııııın aldırayım ben dee :)) kaç tl bi de ?

    YanıtlaSil
  9. @★nasli_, kutusu 1 TL:) Ben Etlik'te Karakayalar var ordan aldım, ama Kızılay'da Erdoğan Düğme var orada da görmüştüm bunlardan.

    YanıtlaSil
  10. Cok guzel olmus :) Bu arada blogumuzda cekilisimiz var, katilmak istersen bekleriz :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzell olmuşşş bayıldım tırnaklarına

    http://secretjanjan.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...