30 Haziran 2012

A Lovely Secret & V-Gap

Scroll down for English.

Herkese iyi geceler, 

Bugün tırnaklarımda Essence A lovely secret var. Çok değişik bir mor. Kesinlikle resimlerde gördüğünüz gibi değil. İçinde çok çok minik pembe simler var. Görmek için tırnaklarınıza 50 açıdan bakmanız gerek. Puslu bir oje sanki içinde bir grilik var. Anlatamadım biliyorum:) Bence bu tonları seviyorsanız mutlaka deneyin.

Sonrada bant yardımıyla V şeklini oluşturup Alix Avien #231 ile boyadım. V'lerin ucuna da Born Pretty Store'dan aldığım taşlardan yapıştırdım.

Hepinize mutlu hafta sonları...



Hi all,
Today I wear  Essence A lovely secret. Don't rely on photos. I think it is very special polish. It contains very very small pink glitters and  blurple particles. It is very pretty, I'm glad to buy it <3 I think there is no dupe of it, it has unique shade. You should buy it if you can find.

After applying this gorgeous polish, I cut 2 piece of tape and place on my nails Then I fill the V gap with Alix Avien #231 and add some rhinestones. I like how it turns out and hope you like it also. Thanks for stopping by!

27 Haziran 2012

Dot dot dot...

Scroll down for English.

Yanıyorum:( Güneşte 1 saat bile kalmadım bugün, oda ara ara işe git gel öğle arası. Ama felaket derecede yandım,bembeyaz olmanın derdi işte. Acımı geçirecek bir çare bilen yazsın;(

Sarah'nın buradaki manikürünü çok beğenmiştim. Kolay bir şeyler yapayım derken aklıma geldi hemen denedim. Tabanda Alix Avien 278 var. Çok güzel bir mavi tam yazlık. Benekleri de Pastel 93 ve Essence Break Through ile yaptım. Bugünlük kısa tutup resimlere geçiyorum:)


Today I walked around almost 1 hour in the sun, but I am sunburnt :( My shoulders are  very bad. Do you know any treatment for sunburnt? Please let me know;(

I love Sarah's gradient dot mani here. I want to do something easy with dotting tools so I tried it. As base color I applied Alix Avien 278 and for dots I used Pastel 93 and Essence Break Through. Thanks for stopping by!

24 Haziran 2012

Splatter Mani #2

Scroll down for English.

Ne kadar da tembel bir blogger'ım. Tam 1 haftadır hiçbir şey yazamadım. Pazartesi günü işe başladım. Sabah çok erken kalkıp gidiyorum 06:15 :( Akşam geldiğimde de hiç halim olmuyor. Umarım bundan sonra işlerimi biraz daha düzenleyip sizlere vakit ayırırım. Buradan hem çalışıp hem düzenli yazı yazan blog yazarlarına saygılar:)

Gelelim bugünkü tırnaklarıma. Şu püskürtme tekniğini çok seviyorum, yaparken de çok eğleniyorum. Tabanda işaret ve yüzük parmaklarımda Flormar NA02 var, diğerlerindeyse Pastel 69. Üzerine de siyah beyaz ve kendi renklerini püskürttüm. Hepinize mutlu hafta sonları:)


I'm such a lazy blogger. I didn't write anything for 1 week. I started to working at Monday and I woke up so early. Then I didn't have energy to write:( I hope I can write more post from now on.

I love splattering, it looks so artistic and funny to do:) As base color I used   Flormar NA02 for index and ring fingers , and   Pastel 69 for others.  I hope you like it, thanks for stopping by.

17 Haziran 2012

Essence Break Through & Flowers

Scroll down for English.

Bugün LTHP'nin gördüğümde çok beğenip kaydettiğim manikürünü denemek istedim. Tabanda 2 kat Essence Break Through var. Sıcaklardan artık ojeler kurumuyor, hızlı kuruyan ojelerde bile mutlaka Essie Good to Go kullanıyorum. Üzerine BM12'deki çiçek desenini uyguladım. Çiçeklerin ortalarına değişik renkte benekler ve taşları uyguladıktan sonra tekrar üst kat koruyucu cila geçtim.

Sanırım artık Konad'ın özel baskı ojelerinden almalıyım. Siyah ve beyazda Golden Rose Nail Art serisini kullanıyorum ama desenlerin  daha da net görünmesini istiyorum .



Today I want to try a mani that I saw on  LTHP's blog. First, I applied 2 coats of  Essence Break Through. In these hot days, any polish can dry without a fast drying top coat so I always apply Essie Good to Go on my manis. After I stamped the flower design on BM12.  I added some color and rhinestones on it, and finally topped off with Essie GtG. It looks so summery, I hope you like it :)Thanks for stopping by!

13 Haziran 2012

Starfish Mani

Scroll down for English.

Herkese merhaba,
Hala 1 tane sınavım var :( Arkadaşlarım tatile gidip döndüler ben hala okuldayım. Gerçi ben bütün yaz okuldayım artık :)  Seviniyorum çünkü Odtü'de analiz üzerine bir mühendislik firmasında part time işe başlayacağım haftaya.

Madem tatile gidemiyorum, deniz kum güneş üçlüsünden mahrumum, bende denizi ayağıma getirdim. Pardon tırnaklarıma:)

Chalkboard Nails'in deniz yıldızlı manikürünü gördükten sonra hemen yapmalıyım dedim. Sarah'nın manikürünü görmek ve tutorial'ına bakmak için sizi buradan alalım.

Tabanda tek kat Essence Let's get Lost var. Mükemmel bir kıvamı var tek katta çok rahat opak oldu. Ve muhteşem bir kuruma hızı var. Yıldızlar içinse akrilik kullandım.

Bu manikürümü haftaya sanırım ölecek olan Öyle bir Geçer Zamanki'nin Aylin'ine armağan ediyorum:P Ne de olsa deniz yıldızından bıktırdılar:)


Hi all,
I have 1 more exam on this week:(  My friends went to holiday already, but I'm still at campus :) But I'm pleased with it because next week I'll start to work at a company that perform analysis about aerospace engineering.

Since I cannot go holiday and enjoy with sea,sand and sun, I want to feel them as if they are by my side:P

When I first saw starfish mani on Chalkboard Nails , I just say I must try it as soon as possible:) It's so easy  to do; for looking her tutorial about it just click here.

For base I used 1 coat of  Essence Let's get Lost. It is easy to apply and opaque with 1 coat. It dries too quickly. To draw the starfishes, I used acrylic paints. Thanks for stopping by!

9 Haziran 2012

New Haul from Born Pretty Store

Scroll down for English.

Herkese merhaba,
Bugün hem Born Pretty Store'dan yaptığım alışveriş elime ulaştı, hem de Essence oje almak için Gratise uğrayabildim. Hemen yazayım istedim.

Born Pretty Store'dan tırnak süslemek için taş ve bullion denen minik boncuklardan aldım. Ama o boncuklar yolda sallana sallana karman çorman olmuş:( Kutusu gerçekten çok kötü elinizde evirip çevirince bile renkler birbirine karışıyor. Bütün zarfın içi ve haliyle odam boncuk oldu:)

Bir de benek yapma aleti:) yani dotting tool ve ojeleri gösterebilmek için tırnak çemberi aldım. Sürekli o renk onla olur mu diye diye tırnaklarımda denemekten sıkıldım. Çemberde denerim artık.

Bu arada Born Pretty Türkiye'ye ücretsiz kargo seçeneği sunmuyor artık. Adresimi girdikten sonra fark ettim ve iletişime geçtim. Kargoların Türkiye'de çok kaybolduğunu, her zaman kaybolan ürünün ücretini karşılayamadıklarını söylediler. İstersem 3$lık indirim yapabileceklerini ama kaybolma durumunda sorumluluk almayacaklarını söylediler. Ben de takipli kargo seçtim, hem çoğu alışveriş sitesine göre 3$ çok ucuz, riske değmez.

Birde artık çoğunuzun bildiği gibi Essence Türkiye'de, Gratislerde. Bugün Ankamall'e gittim fakat çok renk yoktu, hep kahve tonları vardı hep.  Bu ara çoğu blogda Essence yazıları göreceğiz sanırım. Neyse çok yazdım artık resimlere geçeyim.






Alix Avien#276,Essence:Break Through,Choose me!,Time for Romance,Let's Get Lost, Pastel  Perfumed Nail Polish( Chocolate Coffee) 

Hi all,
Today my haul from Born Pretty Store is received and I got some new polishes from Essence. I want to show them to you.

I purchased 12 colors round rhinestone, 12 color 3D steel ball, dotting tool and display wheel from Born Pretty Store . But steel balls mixed up in transit:( These round boxes are not safe so they should put them into seperate boxes.

We didn't have Essence in Turkey until this month and also due to restriction about cosmetic shopping from abroad we cannot easily reach Essence or other brands here. But now Essence is  sold in Turkey. I cannot find all color that I want but I got these. You will see their swatches on my blog soon. Thanks for stopping by!

6 Haziran 2012

Gummy Nails

Scroll down for English.

Hepimizin mutlaka başına gelmiştir. Ya sakıza oturmuşuzdur, ya saçımıza yapışmıştır küçükken, yada şişirip balon yaptıktan sonra ağzımıza yüzümüze yapışır. Şimdi sıra tırnaklara yapıştırmakta:)

Bu tekniği NailsKathy'nin videolarından birinde gördüm. Tabana ojenizi uyguladıktan sonra kağıda istediğiniz renkten bir miktar damlatıyorsunuz. Ardından ojenin koyulaşmasını bekliyorsunuz, ne kadar koyulaşırsa o kadar kolaylaşıyor işiniz. Sonra bir kürdan, iğne vs yardımıyla ojeyi sündürerek tırnağınızda ince çizgiler yapıyorsunuz. Örümcek ağı gibi yapışıyor:)

Tırnak etlerinizi temizlemeden önce cila uygulamayı unutmayın. Yoksa o incecik oje sünükleri hemen kalkmaya hazır:) Ben çok eğlendim yaparken, umarım sonucu sizde beğenirsiniz.

Daha detaylı bir şekilde izlemek isterseniz sizi buradan alayım.



It is a nightmare for all: sitting on chewing gum! But now it is the time for sticking them on nails:)

I saw this technique on  NailsKathy's youtube channel. After applying your base color, drip some polish on paper. Wait about 5 minutes, after the polish gets gloopy, using a bobby pin or dotting tool stick the stringy polish on your nails. After applying top coat and cleaning your cuticles, you are done.

For the tutorial of this technique: Click here.

I enjoyed to do this mani, I hope you also like it. Thanks for stopping by!

1 Haziran 2012

Flormar P28

Scroll down for English.
Merhabalar,
Finallerimin tam ortasındayım:) 4'ü bitti 4'ü beni bekliyor. Bir süre daha aranızda olamayacağım bu yüzden:(

Tırnaklarımda Flormar'ın Pretty serisinden koyu bir mavi var. Üzerinde de Miss Selene'nin miniminnacık ojelerinden 175 numara var. İçinde yanar döner minik simler ve gümüş çubuk simler barındırıyor.

Kısa bir süre sonra görüşmek üzere...


Hello, I'm struggling with my final exams. I took 4 of them but still I have 4 more:( It means I cannot write posts in these days.

Here,I applied 2 coats of Flormar P28. Then I applied  Miss Selene#175. It contains some holographic shimmers and silver bar glitters. Thanks for stopping by!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...